Monday, April 26, 2010

CHYNTIA FLOWER CLIP



RM 13 (SEPASANG)




Hah..tak kuasa mak ngan minah gedeks sorang nie..tiap kali siap satu clip tiap kali tu la die bz nak try..ewaaaahhh...
akak dok bz skarang ni dalam menyiapkan hat order untuk newborn photography dan kids photography..moga Allah SWT beri akak kesihatan yang baik..amin..sebab weekday gini akak dok wat mende2 clip dan hat ni..sambil tu kadang edit gamba bagai kan..weekend lak sibuk dengan shoot wedding..moga kesihatan akak bagus..
akak memang jenis manusia yang tak suka duduk diam je kat rumah..akak suka buat apa2 saja kerja kreatif kecuali menjahit baju okey...hihiiii..entah le..dua perkara yang akak kurang gemo(kata org perak)...menjahit (guna mesin) dan wa crossticth...pelik lak kan..x bape berminat katenye..hahhaa..tapi kalo bab menjahit guna tangan pat kerat ni memang suke beno la..lagi halus jahitan lagi suke..itulah akak yang tak boleh nak dok diam..
walopon akak hanya housewife jer tapi akak tak suka keluar rumah dan lepak2 ngan jiran tetangga..satu perkara yang akak x berapa suka..akak lebih suka dok umah dan buat sesuatu yang menggembirakan..ada yang tanya..tak boring ke..?ouhhh...kalau akak boring dah lama akak keluar rumah dan pegi mengacau umah jiran tetangga kan..hihiiii...sesungguhnya akak gembira dengan rumah akak walau x sebeso mana dan secantik mana..tapi inilah dunia akak..dunia photography yang menjadi kegilaan akak dan juga dunia kraf...



No comments:

Post a Comment